17 Şubat 2015 Salı

İnstagram Takipçi Kazanma Siteleri

İnstagram akıllı telefonlar için tasarlanmış fotoğraf paylaşma uygulamasıdır.  Instagram ilk olarak Iphone için yapılmıştır. Ama artık İnstagram İOS ve Android cihazlar için ücretsiz olarak AppStore ve Google Play Store’da bulunmaktadır.İnstagram’a üye olmak için İnstagram uygulamasını akıllı cihazınıza indirerek kaydolmanız gerekmektedir. Web üzerinden kayıt olmanız mümkün değil. Bu sebepten ötürü sadece akıllı telefon kullanıcılarına kullanma imkanı sunan uygulama buna rağmen dünya üzerinde en çok kullanılan sosyal ağlardan biri.




İnstagram’da da Twitter ve diğer sosyal ağlar gibi takip edilip takip edebilme sistemi mevcut. Arkadaşlarınızı , ünlü kişileri ve diğer insanları takip edebiliyor ve onlar tarafından takip edilebiliyorsunuz. Bu yüzden İnstagram’da takipçi faktörü de Twitter'daki gibi göz ardı edilmeyecek kadar büyük bir etken diyebiliriz.
İnstagram’da da  Twitter gibi ücretsiz takipçi kazanabileceğiniz uygulamalar mevcut. İnstagram takipçi kazanma siteleri sayesinde bilgisayar üzerinden İnstagram’a giriş yaparak takipçi kazanmaya başlayabilirsiniz. 

Aşağıda araştırıp bulduğum İnstagram takipçi sitelerine girip,  İnstagram takipçilerinizi  ücretsiz olarak  anında  arttırabilirsiniz. Umarım faydalı olur.






















     




    Hiç yorum yok:

    Yorum Gönder