15 Şubat 2015 Pazar

Yogen Vocal Remover Kurulum ve Anlatımı

Karaoke için şarkı arıyorsunuz ama bulamıyorsanız bu yazı tam size göre. Ayrıca anlatım videosu ile aklınızda soru işareti kalmayacak.

Öncelikle bunu gerçekleştirebilmemiz için bize bir program gerekiyor. Programımızın adı Yogen Vocal Remover. Google aracılığıyla aratıp bulabileceğiniz Yogen Vocal Remover'ı indirip kurduktan sonra açıyoruz ve gayet sade bir arayüz ile karşımıza geliyor. Bu adımdan sonra karaoke için ayırdığımız şarkıyı programa yüklemek için "klasör" simgesine tıklıyoruz ve dosyamızı seçip "aç" butonuna basıyoruz. Program deneme sürümü olarak yüklendiğinden çok fazla bir ayar yapmamıza izin vermiyor. Control Panelden "Bass Boost" değeri ile oynayarak şarkı için ideal ayarı bulabilirsiniz.  

Program tam sürüm olmadığı için şarkıların belli bir kısmını karaokeye uygun olarak çeviriyor. Kaydederken "Hard Disk" simgesine tıklıyoruz ve kaydetmek için bilgisayarımızda istediğimiz bir yeri seçerek "kaydet" butonuna tıklıyoruz. Dosyayı wav olarak kaydetmektedir.  Faydalı olması dileğiyle.

Videoyu göremeyen kullanıcılar için link : https://www.youtube.com/watch?v=sFulybEk59Y



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder