17 Kasım 2015 Salı

Facebookta Nasıl Hareketli Profil Resmi Yüklenir?

Facebookta Nasıl Hareketli Profil Resmi Yüklenir?

Facebook bilindiği gibi her geçen gün daha fazla gelişmekte olup Dünyanın en çok kullanılan sosyal ağ platformlarından biri. İşte geçtiğimiz günlerde çıkan haberlere göre artık Faceboook’ta 7-8 Saniye kadar kısa bir süreliğine hareketli resimler yükleyebileceğimiz konusunda bir haber çıkmıştı. Bir zamanlar da en çok popüler hale gelen hareketli resimler ilk başlarda forum sitelerinde daha sonralarında ise MSN’lerde oldukça fazla kullanılmaya başlandı. Bu eski gelenek haline gelen hareket resimleri artık Facebookta da kullanabileceğiz peki bunu nasıl yapabiliriz?

Facebookta Nasıl Hareketli Profil Resmi Yüklenir? GİF.
Öncelikle Facebook için zor bir işlem olan bu yenilik ilk önce bir kaç kişinin üzerinde test edildikten sonra yavaş yavaş dünyanın geneline doğru yayılmaya başlayacaktır. Kaliforniya ve Birleşik Krallık ülkelerinde yer alan İOS kullanıcıları için geçerli olan yenilik ilerleyen zamanlarda bir çok kişi tarafından rağbet gördüğü zamanlarda tüm dünya genelinde kullanılmaya başlanacaktır.
Bir diğer yenilikten de söz etmek isterim; Facebook her geçen gün daha fazla gelişmekte olup, sizi yeni ekleyen ya da arkadaşlık isteği gönderecek olan kişiye hangi profil resminizin gözükeceğini de belirleyebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder