7 Kasım 2015 Cumartesi

GÜNDE 1-2 TIK İLE İNTERNETTEN PARA KAZANMAK(YÜKSEK KAZANÇ)


Ojooo İle Para Kazanma


Alman ptc sitesi olan Ojooo firmasını ve ojoo dan nasıl para kazanacağımızı göstereceğim. 2008 yılında kuruldu.Kendi alanında lider sitelerden birisidir,Dünyanın sayılı reklam izleyerek para kazandıran sitelerden birisidir.

-Ojooo reklam verenlerle internet kullanıcılarını bir araya getiren bir sitedir.Sitenin çalışma mantığı websitelerine trafik gerçek trafik sağlamak arama motorlarında üst sıralara çıkarmak bu trafiği kullanıcıları ile çıkardığı için kullanıcılarına yaptıkları bu trafik karşılığında ücret ödemektir.

-Ojooo 10 milyondan fazla kullanıcısı ile büyük bir ptc sitesidir. Alexa'da rankı oldukça yüksektir. Hatta Rusya'da rankı Facebook'dan da yüksektir.

EN ÖNEMLİ BİLGİ EN AŞAĞIDA VERİLECEK

+ Günde 32 reklam gelir. 
+ Ödeme kanıtı internette video , resim olarak fazlasıyla var. 1tane ekleyeceğim. 
+ Tabiki 10-15 dk aralığıyla 3-5 reklam daha gelir yani Ben günde 65 reklama tıkladım. 
+ Bunlar 30,5 saniyelik reklamlardır. 
+ 30 saniye olanlar daha fazla para verir. 
+ Premium üyelere daha fazla reklam gelir. 
+ Ödeme seçenekleri : PayPal , Payza , Okpay. 
+ Minimum ödeme 2$'dir.ilk ödemenizi standart kullanıcılar 2$ larak alıyor fakat birdahakine 6$ oluyor yani standart kullanıcılar 2. ve dier ödemelerini 6$ olarak almak zorunda.Premium içinse herzaman2$. 
+ Bir güzel yanıda Bot paketleri . Bot paketleri sizin tıkladığınız reklamara tıklıyor yanireferansınız oluyor.Botların tıklama oranı gayet iyi en kötü 35-40 tıklama yapıyorlar.  
+ Her gece 12veya1 den sonra reklamlar yenilenir. 
+ Engüzel yönü Referanslarınız tıkladığı reklamlara siztıklamış gibi oluyorsunuz.Yani sizin yerinize tıklamış oluyor.Mesela 10reklama tıkladı referansınız diyelim 0.050 kazandı Sizde 0.050 kazanıyorsunuz

BOT PAKETİ FİYATLARI ; 
1 Referans : 0.20 
2 Referans : 0.60 
5 Referans : 1.00 
10 Referans : 2.00 
20 Referans : 4.00 
Hepsini yazmayacağım 100'e kadar böyle çıkıyor.. 
100 Referans : 20.00

KAYIT OLMAK İÇİN TIKLA




CashPirate İle Para Kazanma


Cashpirate ile android telefonunuz üzerinden kolayca para kazanabilirsiniz. Bu uygulama sayesinde günlük birkaç zaman ayırarak para toplayabilir ve sonrasında paypal hesabınıza paranızı aktarabılırsınız.  Uygulama çok basit. Uygulama ve oyun kuruyorsunuz. Her oyun ve uygulama için size puan veriyor. Bu puanlar biriktikten sonra para çeviyorsunuz. 2$ olduğunda ise yani 2000 puan, parayı size otomatik gönderiyor.  Verdiğim kodu kullanırsanız ilk üye olurken 500 puan kazanarak başlarsınız. Her uygulamada 60-90 kazandığınızdan dolayı 500 puan epey bir fazladır.(500 Puan Direk Olarak Gelmeyecektir Yani Beklemede Olacaktır Toplam 1000 Puana Ulaştığınızda 500 Puan Eklenecek)

Ne kadar çok uygulama kurarsanız o kadar çok kazanırsınız !



ReklamTRK İle İnternetten Para Kazanma

Bu siteden para kazanmak istiyorsanız: 
-Ya sisteme üye kazandırarak üye başına para kazanacaksınız 
-Yada sistemden banner veya Pop-up reklam kodlarını sitenize yerleştirip tık başına para kazanacaksınız

Ödeme Fiyatları Ne Kadar ? 
Yayıncı Olarak 
1-) Sitemiz kullanıcılarına ödeyeceği birim fiyatları değişim hakkını saklı tutar. 
2-) Anlık olarak reklam ücretlerini bu sayfadan takip edebilirsiniz. 
3-) Geçerli 1K Popup reklam gösterimi ücreti 2 TL'dir. 
4-) Geçerli Tekil kurulum ücreti 0,24 TL'dir. 
5-) Geçerli 1K Banner gösterim ücreti 1.5 TL'dir. 
6-) Ücretler 30 TL sınırına ulaştıktan sonra talep edilebilir. ( Kurulum İçin 15 TL'dir )
7-) Ücretler, talebin ardından 24 saat içinde paypal hesabına aktarılır. 

Paypal + Banka havale olarak ödeme yapıyor. 

KAYIT OLMAK İÇİN TIKLA






Yandex Toloka Para Kazanma


Yandex‘in  para kazanma sistemini tanıyalım. Yandex‘den basit görevler yaparak. 0.1$, 0.2$, 0.3$, 0.4$ ve daha fazlasını kazanabileceğiniz bir sistem. İlk önce Yandex’e kayıt oluyoruz. Eğer üyeliğiniz yok ise ücretsiz kayıt olabilirsiniz. Kayıt esnasında ve daha sonrasında güvenlik için telefon numaranızı girmeniz gereklidir. Bazı yerlerde onay istediği için ve ödemelerinizi PayPal aracılığıyla alıyorsunuz.Size Vereceğim Linkten Direk Kayıt Olabilirsiniz
Peki Parayı Nasıl Alabiliriz? Hesabım yazan kısma tıklayarak W-8BEN Formunu doldurmanız gereklidir. Paypal bilgileriniz ile hesap bilgileriniz aynı olmak zorundadır. Daha sonra PayPal adresinizi girerek Parayı Çek kısmına basıp miktarını yazmalısınız işleme göre 30 güne kadar sürebiliyor. Size tavsiyem bu işte bot, hile ve spam yapmamanız. Kazanç ve görev para miktarları azalmaktadır.

KAYIT OLMAK İÇİN TIKLA





AdBox İle Para Kazanma

Arkadaşlar adbox internet üzerinden iş yapan bir reklam firması ve güvenilirdir. Şu ana kadar bir çok ödeme alan tanıdıklarımız oldu . Adbox sistemi şu şekilde ilerler reklam verenlerin sitelerinin sitelerine tık başı bize 10 kuruş tarzı bir para veriyor bu da aslında piyasada gayet iyi . Tıklandığını nereden anlıyor diye soracak olursanız da url öncesi adboxa ait olan bir parametreden geçerek url’ye yönlendiriliyor. Sistemde hem reklam verenlere fırsatlar var hemde yayıncılara ama sakın botlarla yalandan tıklama yapmaya çalışmayın .Çünkü Sıkı Bir İncelemesi Mevcut...

Adbox Nasıl Kullanılır ? 
Verdiğimiz linkler ile siteye girerek yayıncı kaydı yapıyorsunuz . Daha sonra hemen hesabım sekmesine girerek oradan ödeme ayarlarınızı yapıyorsunuz . Diler seniz paypal ile dilerseniz de banka hesabınıza para çekimi yapabılıyorsunuz. Bu işlemi de yaptıktan sonra kampanyalar sekmesinden size verilmiş olan kampanyaları görüyorsunuz . Bunlar işte bahsettiğimiz paylaşmanız gereken linklerin  siteleri .  Bu linkleri alıp dilediğiniz yerde paylaşarak tık gelmesini sağlıyorsunuz daha sonra ise gelsin paralar  :) 

Adbox Kazanma Taktikleri Daha fazla kazanmak için linklerinizi bol bol paylaşın . Facebook sayfalara yorum atın gruplara paylaşın arkadaşlarınızdan paylaşmasını isteyin . Seri seri tık kasarak para kazanırsınız .






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder