17 Kasım 2015 Salı

Telefondan Twitter Hesabı Dondurma

Telefondan Twitter Hesabı Dondurma
Twitter bilindiğini gibi mikro-blog servisidir, bu servis sayesinde insanlar maximum 140 karakter limitli bir yazı yazarak kendilerini ifade ettiği sosyal medya alt yapısıyla dünyanın her yerinden rahatlıkla erişim sağlanabilecek rahat, kullanışlı bir servistir. Kullanımı oldukça kolay olup, kullanması da bir o kadar zevkli. Yeni insanlar ile tanıştığımız, içimizdeki duyguları rahatlıkla ifade edebildiğimiz Twitter’da Hesap dondurma işlemi nasıl yapılır?
Öncelikle Twitter hesabınızı telefondan dondurabilmeniz için Telefonunuzun mutlaka masaüstü görünümünü desteklemesi lazım, yani tarayıcınızda masaüstünü göster desteği bulunmalı. Öncelikle tarayıcımızı açarak twitter.com adresine gidiyoruz, bizler mobil olduğumuz için bizleri otomatik olarak mobile.twitter.com adresine yönlendirecektir. Bu işlemde rahatlıkla oturum açabilmeniz için bu kısımdan Twitter’a giriş yapıyorsunuz, ardından tarayıcınızın masaüstü görünümünü iste şeklinde bir ayarı mevcut. Bu ayarı aktif ettikten sonra tarayıcının URL adresine twitter.com yazarak Twitter’ın masaüstü görünümüne erişebilirsiniz.
Daha sonra sağ üst köşede profil resminize dokunarak açılan pencerede Ayarlara tıklayınız. ya da twitter.com/settings/account bu adresi kopyalayarak direk erişim sağlayabilirsiniz. Daha sonra alt kısımda yer alan Hesabımı devre dışı bırak yazısına tıklayınca sizi farklı bir sayfaya yönlendirecektir, gelen sayfada mavi büyük bir buton sizi bekleyecektir bu butona tıklayarak açılan pencere de Twitter şifrenizi girdikten sonra Twitter hesabınızı devre dışı bırakabilirsiniz.
Unutmayın; Twitter hesabınızı dondurduktan 30 gün sonra giriş yapmazsanız sistem tarafından hesabınız silinecektir.

Twitter Hesabı Dondurma

(Kısayol)
1- https://twitter.com/settings/accounts/confirm_deactivation bu adresi kopyalayarak tarayıcınızın URL kısmına yapıştırınız.
2- Açılan sayfada @kullanıcıadınız adlı kişiyi devre dışı bırak şeklinde yazan büyük bir buton var olacaktır, buna tıklayınız.
3- Açılan pencereye twitter şifrenizi girerek, Twitter hesabınızı dondurabilirsiniz.
Not; Kısayol işlemi için Mobil kullanıcılar tarayıcıdan masaüstü görünümünü iste ayarını aktif etmelidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder