17 Kasım 2015 Salı

Veri Bağlantısı Ücreti Olmayan Facebook Nedir?

16.11.2015 tarihinde gelen yeniliklerden biri olan Vodafone Kullanıcıları için geçerli olan Facebook uygulamasında bugün bir değişiklik oldu. Bütün Vodafone kullanıcıları güne farklı başlayarak Facebook uygulamasında Veri Bağlantısı Ücreti Olmayan Facebook uyarısı ile başladı. Peki bu nedir, ne işe yarar kısaca bundan bahsetmek isterim. Vodafone bilindiği gibi diğer operatörlere göre oldukça çok kampanya yapan bir operatör, sırf bu yüzden operatörümü değiştirip Vodafone’lu olmayı düşünüyorum. Müşterisine oldukça önem veren, her hafta 500MB gibi ücretsiz internet sunan Vodafone bugün ise bütün müşterilerine mobil Facebook’u ücretsiz yaptı. Artık Vodafone’lu iseniz ve Facebook uygulamasını ücretsiz bir şekilde kullanabileceksiniz. Hattınızda yer alan İnternet Paketinden herhangi bir kesilme olmayacaktır. Bütün Vodafone kullanıcıları için geçerli olan bu yenilik sayesinde Facebook Uygulamasını kullanan kişiler; Facebook‘a ücretsiz bağlanacak. Gün geçtikçe büyüyen ve her gün müşterisini sevindirmeyi, müşterisini yarı yolda bırakmayan Vodafone Veri Bağlantısı Ücreti Olmayan Facebook yeniliği ile yeni bir adım atarak bugünden itibaren Facebook Uygulamasını kullanan bütün müşterilerine ücretsiz Facebook yani bedava Facebook Hizmeti vermeye başladı.
16 Kasım’dan itibaren bütün Vodafone kullanıcıları mobil Facebook’u ücretsiz kullanacaklar.
Bilindiği gibi Vodafone’nun bir çok bedava internet kampanyası var ve geçtiğimiz günlerde bütün aboneleri kapsayan bir kampanya daha yapmıştı, bu kampanya ile bir çok Vodafone’lu bedava internete girebildi bedava konuşma paketlerine bedava sms paketlerine sahip olmuştu. Bunun yanında Vodafone Self Servis uygulamasını indiren Bütün aboneleler haftalık 500MB pakette kazandığını belirtmek isterim.
Vodafone Bedava Facebook

Vodafone Bedava Facebook

16.11.2015 Tarihinden itibaren Facebook uygulamasını kullanan Bütün Vodafone’lu kullanıcılar Facebook’u bedavaya kullanacaktır. Uygulamayı Google Play’den indirebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder