17 Kasım 2015 Salı

WhatsApp Profil Fotoğrafı Ortalamak

WhatsApp <p style="float:left;margin:7px 7px 7px 7px;"><script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js"></script> <!-- İki kat daha iyi. --> <ins class="adsbygoogle"      style="display:inline-block;width:336px;height:280px"      data-ad-client="ca-pub-5285157016168564"      data-ad-slot="6546007938"></ins> <script> (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); </script></p>Profil Fotoğrafı Ortalamak




WhatsApp artık hayatımızın bir parçası olduğunu kabullendik, artık bütün işlerimizi telefon açarak halletmek yerine direk dilediğimiz kişiye WhatsApp üzerinden kolaylıkla ulaşabiliyoruz. Eee hal böyle olunca doğal olarak da bir çok kişi WhatsApp’ta profil resmine önem vermekle kalmıyor, bir çok kişi Durumunu güncellerken, WhatsApp profil fotoğrafını seçerken, hatta WhatsApp’ta son görülme saatine bile önem veren bir çok kişi var. Bugün sizlere bu profil resimlerine aşırı derecede önem veren kişileri ilgilendiren, çekilmiş olduğu fotoğrafları ortalamak isteyen kişiler için bir basit uygulamayı tanıtacağım. Gerçi bir çok kişi tarafından farklı farklı uygulamalar kullanırken benim de en çok tercih ettiğim, sürekli kullandığım ve kaliteye hiç bir şekilde zarar vermeyen bir uygulamadan söz edeceğim. Uzun zamandır WhatsApp hakkında gelen sorulara cevap maalesef verememekteyim, bunun için bu kusurumuza bakmayınız ilerleyen günlerde WhatsApp’ta gelecek olan 2 özellik hakkında bilgi vereceğim ki daha çok bilgilenin ve diğer arkadaşlarınız arasında bir havanız olsun değil mi? Her neyse bu özellikleri ana sayfamızdan takip edebilir ve ya sosyal medya üzerinden bizleri takip edebilirsiniz. Lafı çok uzattığımın farkındayım; bu uygulamayı Google Play’den kolaylıkla indirebilirsiniz, uygulamanın boyutu yaklaşık 10-15MB arasında ve oldukça kullanışlıdır.
Fotoğraflarınızın kenarlarında bir beyazlık, ya da bulanıklık bırakmak istiyorsanız; Google Play’in en çok indirilen uygulamalarından biri olan Square InstaPic uygulaması sayesinde kolaylıkla fotoğraflarınızın kenarlarında boşluk bırakarak profil fotoğrafınızı ortalayabilirsiniz. Fotoğrafınızın parlaklığını kolaylıkla arttırabilirsiniz, efektli fotoğrafınızın efektini değiştirerek kalitesine kalite katabilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder